Regulament
Prin folosirea www.prepay.ro, sunteti de acord cu urmatorul regulament:

Prin folosirea, vizitarea si/sau cumpararea produselor site-ului www.prepay.ro, utilizatorul se declara de acord asupra Conditiilor si Termenilor de utilizare de mai jos. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea comerciala PLUS TECH MOBILE si asociatii/partenerii/afiliatii sai va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

PLUS TECH MOBILE nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia PLUS TECH MOBILE de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc. PLUS TECH MOBILE nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul care nu a fost livrat. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de PLUS TECH MOBILE, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii PLUS TECH MOBILE fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de PLUS TECH MOBILE de la respectivul client. Dupa expedierea codurilor de reincarcare, societatii PLUS TECH MOBILE nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, fiind vorba de un serviciu electronic, clientul nu mai poate returna codurile de reincarcare, intrucat confidentialitatea acestora nu mai este asigurata. PLUS TECH MOBILE nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale codurilor de reincarcare cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si remedierea lor, cazand in sarcina operatorului care furnizeaza serviciul. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs. PLUS TECH MOBILE si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea PLUS TECH MOBILE isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Site-ul www.prepay.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile". Societatea PLUS TECH MOBILE nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. PLUS TECH MOBILE nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

PLUS TECH MOBILE nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. PLUS TECH MOBILE nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. PLUS TECH MOBILE nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, PLUS TECH MOBILE nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. PLUS TECH MOBILE nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta PLUS TECH MOBILE online in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre PLUS TECH MOBILE se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

PLUS TECH MOBILE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul www.prepay.ro. PLUS TECH MOBILE nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.prepay.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea PLUS TECH MOBILE nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre PLUS TECH MOBILE si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. PLUS TECH MOBILE are dreptul (dar nu este si obligata) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea PLUS TECH MOBILE nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii PLUS TECH MOBILE si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii PLUS TECH MOBILE si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. PLUS TECH MOBILE nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.prepay.ro.

Societatea PLUS TECH MOBILE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii PLUS TECH MOBILE, fara acordul scris al acesteia.
Prin accesarea site-ului www.prepay.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii PLUS TECH MOBILE, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la PLUS TECH MOBILE in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Intregul continut al site-ului www.prepay.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea PLUS TECH MOBILE si/sau a partenerilor si furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora este proprietatea exclusiva a societatii PLUS TECH MOBILE si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al PLUS TECH MOBILE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea PLUS TECH MOBILE si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.prepay.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. PLUS TECH MOBILE furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea PLUS TECH MOBILE isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.prepay.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea PLUS TECH MOBILE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. PLUS TECH MOBILE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.prepay.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre PLUS TECH MOBILE a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Societatea PLUS TECH MOBILE va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre PLUS TECH MOBILE.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiec?iuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

PLUS TECH MOBILE nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, PLUS TECH MOBILE nu este responsabila pentru respectarea de catre utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari. PLUS TECH MOBILE poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.prepay.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

PLUS TECH MOBILE nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei clauze aflate in afara controlului sau, incluzand, dar nelimitandu-se, la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care PLUS TECH MOBILE nu este responsabila.

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista link-uri) este controlat de catre PLUS TECH MOBILE. Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. PLUS TECH MOBILE nu ofera nici o asigurare conform careia continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

PLUS TECH MOBILE nu garanteaza ca folosirea de catre utilizator a acestui site va i confidentiala. PLUS TECH MOBILE nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la folosirea de catre utilizator a acestui site. Orice informatie pe care utilizatorul o dezvaluie pe site poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea d a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza utilizatorul pe acest site ii permit PLUS TECH MOBILE sa primeasca informatii cu caracter personal.