Despre plata online

1. Cum cumpar produse de pe site-ul PrePay.ro?

PrePay.ro vinde on-line produsele sale (incarcare electronica si cartele valorice) prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.payu.ro . In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti incarca on-line urmand pasii urmatori:

a. Pentru Incarcare electronica consultati va rugam pagina Despre Incarcare electronica

b. Pentru produse disponibile fizic selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in Cos!"

c. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?" Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre PrePay.ro, nici de catre PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, PrePay.ro si PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Plaseaza Comanda".

d. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PayU. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – PrePay.ro si PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PayU" si "Politica de confidentialitate PrePay.ro" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

3. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului PayU cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Plata online cu card:
Plata online cu card este cea mai comoda modalitate de plata, recomandata in situatia in care utilizati un card bancar acceptat la efectuarea de tranzactii pe internet. Este complet sigura si este de departe cea mai comoda si mai eficienta modalitate de plata si puteti verifica si incadrarea cardului dumneavoastra intre cardurile bancare acceptate pentru plata pe internet: mai multe detalii.
Nu trebuie decat sa selectati aceasta modalitate de plata, apoi sa introduceti datele dumneavoastra de identificare si cele ale cardului pe care il folositi si tranzactia este efectuata.
In cazul achizitionarii de coduri de reincarcare sau activare este singura metoda de plata, urmand astfel sa va incarcati imediat telefonul sau contul dumneavoastra, fara a va ridica de la birou.

Plata prin virament bancar (Ordin de plata):
Pentru plata prin virament bancar, aveti nevoie de urmatoarele date:

Denumire societate: S.C. PLUS TECH MOBILE S.R.L.
Adresa societate: Bdul. Iuliu Maniu, nr.6, in incinta centrului de afaceri PUMAC, sector 6, Bucuresti
Nr. Reg. Comertului: J40/7254/18.04.2005
Cod de Inregistrare Fiscala: RO 17498210
Cont: RO42 BTRL 0460 1202 2378 06XX
Banca Transilvania Sucursala Militari
Plata in numerar la sediul firmei:
Pentru plata la sediul firmei va asteptam la adresa: SC PLUS TECH MOBILE SRL, Bdul Iuliu Maniu, nr.6, in incinta centrului de afaceri PUMAC, sector 6, Bucuresti.

Plata in numerar la orice sucursala bancara in contul firmei noastre:
Daca doriti sa platiti de la orice banca in numerar in contul firmei noastre va rugam sa platiti in contul RO42 BTRL 0460 1202 2378 06XX deschis la Banca Transilvania Sucursala Militari.